keskiviikko 4. toukokuuta 2016

vasara ja nauloja...


Hiphei, täällä keskellä yötä aivan fiiliksissä on eräs hössö!
Koti alkaa näyttämään kodilta, ainakin sieltä ja täältä. Viime viikonloppuna äitini, tuo ihana pelastava enkeli kävi pistämässä vauhtia minuunkin! Siivottiin koko yläkerta. (remonttisiivous) nyt vaan täytyisi saada muutamat vanhat tavarat/huonekalut eteenpäin. (lojuvat yläkerran aulassa) Melko paljon meni ilmotuksia toriin yms..annetaan ja myydään. Kohta ne on vietävä kaatopaikalle, että saadaan tilaa omille huonekaluille. Yläkerran wc on myös purettu ja sen remppa jatkuu kunhan muuttohässäkkä alkaa olla ohi.

Ollaan enimmäkseen laiteltu makuuhuonetta ja kodinhoitohuonetta kuntoon. Tässäpä läjä kuvia..



minun oma ompelu/askartelu nurkkaus :)





Katto ja seinät on maalattu, tapettia laitettu, työtaso saanut uuden fixin päälle, oviin on vaihdettu vetimet. Me like! Hommat jatkuu vielä toisella puolen kodinhoitohuonetta. Listatkin on laitettava paikoilleen, muutamat kaakelit täytyisi maalata ja ja..hommaa on!

Ostin tuon tapetin k-raudasta hintaan 10e/rulla. (poistolaarista) Tapetti oli mieluista ja haluttiin samaa myös makkariin. Sitä löytyi hieman eri sävyssä ovh muistaakseni 49,90 ja olikin sitten meidän onneksi -50% alessa. :) 1 täysi rulla jäi yli, täytyykin käydä palauttamassa se. (varma on aina varma, tässä tapauksessa Tiia..)








tuo lamppu..alkaisko siitä jo tykkäämään..? :D



















Viikonloppuna saadaan ihan oikea sänky, jee! On hieman työlästä nousta täältä vällyjen välistä lattialta tämän ison pötsin kanssa. :) Täytyy vielä ruveta suunnittelemaan sängynpäädyn tekemistä. Ajatuksena olisi sellainen napillinen hässäkkä..

Nyt ei taas auta muu kuin rauhoittaa mieli ja alkaa nukkumaan..

-Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)