keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Baarituoliin virkatut päälliset

Moi!

Sain ystävältä synttäri toiveen. Sankari halusi, että tekisin päälliset heidän baarijakkaroihin. (2kpl) Tavalliset, harmaat, ei mitään räikeää.

 Sain yhden tuolin kotiin lainaan.



Kiinteitä silmukoita


Käytin lankana novitan isoveljeä ja koukkua nro 5

Kyllä oli minulle aikalailla haastetta tässä, mutta tosi mukava työ. Sain kaverilta vanhat ja resut päälliset, joista katsoin mallia. Irroitin niistä tarranauhat ja ompelin ne näihin uusiin.

Baarituolit ovat ikeasta ja malli: HENRIKSDAL 

Mitähän muuta olenkaan ehtinyt virkkailemaan. Yksi my little pony on kesken ja inspiraatio katosi siinä vaiheessa kun tajusin, ettei työ näytä siltä miltä pitäisi. :D

Converseja on tullut tehtyä ja niitä tulee tehtyä. Kiitokset vaan luokkakavereille ;) (ovat muuten aivan ihania kaikki  <3)



Uuden kodin inspiroimana tein pienen korin. Sinne voi piilottaa kaukosäätimet, lankoja, leluja..kaikenlaista roinaa siis.





Virheitähän siinä on, mutta antaa niiden olla. Kirjovirkkauksella tein ja sen opettelussa ollaan muutenkin aivan lapsen kengissä. Malli omasta päästä. 

Laitoin joskus blogiini linkkejä erilaisista rusetti-ohjeista. Kokeilin niistä yhtä.



Ohje  <--Löytyy tuolta!

Minulla olikin tänään tämän viikon viimeinen koulupäivä. Ruokaostoksille pitäisi lähteä muutaman muun ihmisen sekaan, kääk! Eipä muutakuin mukavaa juhannusta kaikille, toivotaan ettei sentään pulkkamäkeen tarvi lähteä! :)


-Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)